Gezonde school

Dit jaar gaat het Hogelant samen met jullie werken naar een gezonde school!

Wij vinden het erg belangrijk dat jullie goed voor jezelf zorgen en daar hoort natuurlijk gezonde voeding en elke dag lekker bewegen bij! Hierdoor voel je je veel fitter, kan je je beter concentreren en ben je klaar om goed te presteren voor een lange schooldag.

Wij beginnen dit jaar met een gezellig gezond ontbijt met de hele school, zelf muffins bakken die ook nog eens gezond zijn en je krijgt dit jaar ook gezondheidsleer waar in je meer komt te weten wat gezonde voeding is en waarom het zo belangrijk is. Het zal wel weer even wennen zijn om 5 dagen lang naar school toe te moeten en je elke dag weer te moeten concentreren.

Vergeet daarom niet om lekker een gezonde lunch mee te nemen of geld, zodat je in de pauze in onze gezonde kantine iets te eten kan kopen. Als school hebben wij namelijk gekozen om snoep, chips en red bull niet meer toe te staan in de school. Omdat dit niet goed voor je lichaam is en door een gezonde lunch blijft je energie lekker op pijl!

Zou je graag alvast meer willen weten wat een gezond ontbijt/lunch/avondeten is? Kijk dan nu op:

Gezonde school