Einde van het jaar, een nieuw begin.

Bijna is het zover en zit 2014 er alweer op. Een bevlogen jaar, een jaar waarin wij als Hogelant een topprestatie hebben neergezet.

Elke dag er tegen aan met leuke, lieve , maar zeker ook soms lastige leerlingen. Een jaar waarin wij door zijn gegaan op de ingeslagen weg met PBS, waardoor onze leerlingen nog beter weten, wat er van hen verwacht wordt. Ook zijn we druk bezig om te leren hoe we nog beter kunnen differentiëren.  

Daarnaast hebben we een inspectiebezoek gehad, na een zeer lange tijd onbezocht te zijn. Met daaraan gekoppeld een heel goed rapport. Zodanig zelfs dat ze pas over vier jaar weer komen.

Dan rest mij hier alleen nog om iedereen, alle leerlingen,hun ouders of verzorgers, alle collega's, alle collega-scholen een super fijne vakantie te wensen. Een vrolijk kerstfeest en een super gelukkig nieuwjaar.  Namens team Hogelant. 

ps. je bent een rund.......