Pasen

Hoe was het ook alweer... Witte Donderdag, Goede Vrijdag en Pasen. 

Op Witte Donderdag is het laatste avondmaal, waar Jezus met zijn vrienden eet. Hij wordt dan verraden door Judas voor dertig zilverlingen.

Op Goede Vrijdag wordt Jezus gekruisigd en begraven in een graf, wat uit de rotsen is gehakt en wordt afgedekt met een grote steen. En met Pasen vieren we de opstanding van Jezus. Dus die dagen ben je vrij!

Maar hoe zit het dan met de Paashaas? En het begin van de lente?

Het zijn allemaal goede redenen om opnieuw te beginnen en er weer flink tegen aan te gaan. Want er zijn nog maar negen weken tot het einde van het schooljaar en dus je eindrapport. We beginnen in ieder geval goed met de CITO-toets voor de eerste en tweede klassen. Zorg dat je goed ontbijt en dat je een leesboek meeneemt!

Veel succes en geniet van een lekker Paasontbijtje!