Vakantie !!

Na een bevlogen jaar met veel ups, maar ook wat downs is iedereen toe aan een lekkere vakantie.

Alle leerlingen van onze Entree opleiding zijn geslaagd en hebben hun diploma gekregen, we hebben fantastische resultaten teruggekregen van de Cito-toetsen die de eerste en tweedejaars hebben gemaakt en we zijn heel blij dat juf Samantha weer terug is van haar zwangerschapsverlof.

In het nieuwe jaar gaan de plusklassen een nieuw traject volgen die hen meer voorbereidt op de Entree-opleiding. In dat traject gaan we bijvoorbeeld praktijklessen volgen op andere scholen, om zo, onze leerlingen nog beter klaar te stomen voor later!

Daarnaast hopen wij dat onze ziekenboeg weer snel leegraakt, zodat we zo spoedig mogelijk weer een compleet team hebben. Dan rest mij nog om iedereen een hele fijne vakantie te wensen en een heel goed feest "Eid mubarak". 


Het Hogelant TeamPs. In de vakantie krijgt iedereen een pakketje, waarin onder meer staat wanneer je weer moet beginnen