Proefexamen 4e klas!

Volgende week hebben de 4e jaars proef examen!

Om onze kandidaten zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen, organiseren we volgende week een proefexamen. We gaan dan zo ECHT mogelijk oefenen. Dus met een echt examenrooster, met echte examens en ook echte examenregels!

Dat betekent onder andere dat ze na het examen geen andere lessen hebben, maar ook dat als je te laat komt, je niet meer kunt deelnemen. Dus zorg dat je op tijd bent!

Daarnaast is het ook een uitgelezen kans om te zien hoever je al staat in je ontwikkeling, heb je al 2F niveau of misschien al zelfs hoger. Dat bepaalt namelijk straks de waarde van jouw diploma en je uitstroommogelijkheid naar een andere MBO opleiding. Dus 4e jaars aan de bak en veel succes.

Voor de andere leerlingen geldt dat ze deze week extra rustig moeten doen en dat ze op dinsdagmiddag vrij zijn, omdat de docenten van Hogelant een studiemiddag hebben