Magister

       Startscherm

 Vandaagscherm

       Agenda


Het inlogscherm van Magister, maar de gebruikersnaam en het wachtwoord moet worden ingevuld. Wachtwoord vergeten? Klik op de link en u krijgt een nieuw wachtwoord in uw e-mail. Uw e-mail moet dan wel bij de administratie bekend zijn.

 

          Zijbalk

 

In de zijbalk aan de rechterkant zijn er nog meer mogelijkheden, zoals de aanwezigheid en het cijferoverzicht.

Niet alleen is Magister te bereiken op de computer: ook op Ipad en andere tablets kan Magister bekeken worden. Dit kan door middel van de app MATA. Deze apps zijn te verkrijgen in de App Store (Apple) of in de Play Store (Android)

 

 

         Tablet

In het "Vandaagscherm" zien we alle zaken in een oogopslag die we direct willen weten. Rechtsboven de persoonlijke gegevens, aan de zijkant links de hoofdnavigatie. Aan de zijkant rechts kun je de schermindeling aanpassen.

In het "vandaagscherm" valt meteen de agenda op. In dit scherm kun je zien wat er die dag en de volgende dagen op het programma staat.

 

 

 

 

 

 

   Telefoon

 En natuurlijk voor onderweg, op de telefoon, is er de META-app.
Hierop zijn dezelfde functies aanwezig als bij de computer of op een tablet. Ook te vinden in de App Store of Play Store


nog veel meer Magister...

Magister kan nog veel meer. Voor de eerste keer op Magister? Dan krijgt u vanzelf een rondleiding aangeboden die veel duidelijk maakt.   Misschien krijgt u de eerste keer een verificatiescherm. Daarmee wil Magister controleren of uw gegevens nog steeds kloppen. U wordt gevraagd om uw e-mail en om uw telefoonnummer. Controleer dat goed en verbeter het als het nodig is. Nog geen e-mail ingevuld? Doe dat dan nu! Dat heeft u ook nodig als u uw wachtwoord bent vergeten. Komt u er helemaal niet meer uit, stuur dan een mailtje naar meester Omar o.abdallaoui@hogelant.nl of naar info@hogelant.nl.